Rob Kemps over nieuw seizoen Ik hou van Holland: 'Ik pas slechts op de winkel' (video)

Rob Kemps over nieuw seizoen Ik hou van Holland: 'Ik pas slechts op de winkel' (video)

Saturday 3 September 2022 om 13:59

Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Rob Kemps over nieuw seizoen <em>Ik hou van Holland</em>: 'Ik pas slechts op de winkel' (video) Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl. Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland gaat zaterdagavond van start op SBS6. Rob Kemps neemt het stokje over van Linda de Mol, die later dit weekend weer terug op de buis is met Postcodeloterij Miljoenenjacht. Kemps benadrukt dat hij goed op het programma gaat passen voor als Linda weer terug wil keren. 'Ik pas slechts op de winkel.' Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 3 september wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Rob Kemps krijgt tijdelijke presentatiejob bij SBS6: "Net alsof je Messi moet vervangen" Bekijk deze video » Ik Hou van Holland met Rob Kemps: vanaf 3 september te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Hilarische beelden: Qucee begrijpt Rob Kemps niet in Ik Hou van Holland Bekijk deze video »
TV :

Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland gaat zaterdagavond van start op SBS6. Rob Kemps neemt het stokje over van Linda de Mol, die later dit weekend weer terug op de buis is met Postcodeloterij Miljoenenjacht. Kemps benadrukt dat hij goed op het programma gaat passen voor als Linda weer terug wil keren. 'Ik pas slechts op de winkel.'

Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 3 september wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's