Ik Hou van Holland: Rob Kemps stikzenuwachtig voor de eerste uitzending

Ik Hou van Holland: Rob Kemps stikzenuwachtig voor de eerste uitzending

Zaterdag 3 september 2022 om 21:11

Rob Kemps presenteert een nieuw seizoen van Ik hou van Holland en doet dat niet zonder enige zenuwen. Hij geeft dat ook eerlijk aan in zijn openingstekst: "Oer-Hollandse gezelligheid en een stikzenuwachtige presentator, natuurlijk."

<em>Ik Hou van Holland</em>: Rob Kemps stikzenuwachtig voor de eerste uitzending Rob Kemps presenteert een nieuw seizoen van Ik hou van Holland en doet dat niet zonder enige zenuwen. Hij geeft dat ook eerlijk aan in zijn openingstekst: "Oer-Hollandse gezelligheid en een stikzenuwachtige presentator, natuurlijk." Bekijk het fragment hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ik Hou van Holland met Rob Kemps: vanaf 3 september te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Rob Kemps over nieuw seizoen Ik hou van Holland: 'Ik pas slechts op de winkel' (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk het fragment hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's