De Alleskunner VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Alleskunner VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Alleskunner VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond begint het derde seizoen van De Alleskunner VIPS op SBS6. Een recordaantal van 68 meer en minder bekende Nederlanders speelt de meest spraakmakende en hilarische spellen uit de afgelopen seizoenen van De Alleskunner. De opdracht is simpel: je mag niet als laatste eindigen, want dan lig je uit het spel. Alle fragmenten uit deze uitzending De Alleskunner VIPS: zoektocht naar rood veertje in bad vol kussens zorgt voor chaos Bekijk deze video » SchoolexamenVan een 2,5 meter hoge rietjestoren bouwen tot bierpul schuiven en het bevreesde schoolexamen. De opdrachten blijven verrassend eenvoudig, maar onder tijdsdruk uitdagender dan gedacht. Ook dit seizoen worden opnieuw alle mogelijke vaardigheden als behendigheid, kennis en inschattingsvermogen van de VIPS flink op de proef gesteld. DeelnemersNiet alle deelnemers zijn even bekend, maar enkele namen zullen wel een belletje doen rinkelen. Tot de bekendere namen behoren onder anderen Victor Abeln, Baas B, Mark Baanders, Luca Borsato, Brace, Stef Ekkel, Joan Franka, Niels Gomperts, Jacques Herb, Josje Huisman, Dick Jol, Suzanne Klemann, Tony Neef, Michael van der Plas en Linda Wagenmakers. Bekijk ook De Alleskunner VIPS: dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 3 september 2022 om 22:34

Vanavond begint het derde seizoen van De Alleskunner VIPS op SBS6. Een recordaantal van 68 meer en minder bekende Nederlanders speelt de meest spraakmakende en hilarische spellen uit de afgelopen seizoenen van De Alleskunner. De opdracht is simpel: je mag niet als laatste eindigen, want dan lig je uit het spel.

Schoolexamen
Van een 2,5 meter hoge rietjestoren bouwen tot bierpul schuiven en het bevreesde schoolexamen. De opdrachten blijven verrassend eenvoudig, maar onder tijdsdruk uitdagender dan gedacht. Ook dit seizoen worden opnieuw alle mogelijke vaardigheden als behendigheid, kennis en inschattingsvermogen van de VIPS flink op de proef gesteld.

Deelnemers
Niet alle deelnemers zijn even bekend, maar enkele namen zullen wel een belletje doen rinkelen. Tot de bekendere namen behoren onder anderen Victor Abeln, Baas B, Mark Baanders, Luca Borsato, Brace, Stef Ekkel, Joan Franka, Niels Gomperts, Jacques Herb, Josje Huisman, Dick Jol, Suzanne Klemann, Tony Neef, Michael van der Plas en Linda Wagenmakers.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Alleskunner VIPS

Actuele video's

Meer actuele video's