Bekijk het Wilhelmus door Floor Jansen tijdens de Grand Prix op Zandvoort

Bekijk het Wilhelmus door Floor Jansen tijdens de Grand Prix op Zandvoort

Floor Jansen zingt zondag het volkslied voor de Formule 1-coureurs tijdens Grand Prix 2022. De zangeres werd begeleid door het Orkest Koninklijke Luchtmacht en stond op een oranje podium. Het publiek was muisstil tijdens het loepzuivere optreden. Toch waren de meningen verschillend over deze versie van het Wilhelmus. Bekijk hieronder beelden van het optreden van Floor Jansen met het Wilhelmus.

Om 15.00 uur zie je de race bij Viaplay, NPO 1 en RTL Duitsland. Lees via Gids.tv het volledige tijdschema van de GP van Zandvoort.

Bekijk het Wilhelmus door <em>Floor Jansen</em> tijdens de <em>Grand Prix</em> op <em>Zandvoort</em> Floor Jansen zingt zondag het volkslied voor de Formule 1-coureurs tijdens Grand Prix 2022. De zangeres werd begeleid door het Orkest Koninklijke Luchtmacht en stond op een oranje podium. Het publiek was muisstil tijdens het loepzuivere optreden. Toch waren de meningen verschillend over deze versie van het Wilhelmus. Bekijk hieronder beelden van het optreden van Floor Jansen met het Wilhelmus. Om 15.00 uur zie je de race bij Viaplay, NPO 1 en RTL Duitsland. Lees via Gids.tv het volledige tijdschema van de GP van Zandvoort. Bekijk ook Floor Jansen over GP Zandvoort: "Vind het heel bijzonder dat ik mag zingen" Bekijk deze video » Volkslied Floor Jansen maakt de tongen los op Twitter: "Afschuwelijke vertoning" Bekijk deze video »
Sport :
Bekijk het Wilhelmus door Floor Jansen tijdens de Grand Prix op Zandvoort

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV