Khalid & Sophie gemist? Landbouwminister Staghouwer stapt op: 'Niks gepresteerd'

Khalid & Sophie gemist? Landbouwminister Staghouwer stapt op: 'Niks gepresteerd'

Maandag 5 september 2022 om 20:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Landbouwminister Staghouwer stapt op: 'Niks gepresteerd' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Minster Henk Staghouwer van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit is opgestapt. Dat werd maandagavond bekend. Volgens de minister was hij niet de juiste man op de juiste plek om het stikstofprobleem op te lossen. Volgens Wouke van Scherrenburg is terecht dat Staghouwer opstapt. 'Het zat erin. Die man is een paar maanden minister geweest en heeft totaal niks gepresteerd.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Landbouwminister Staghouwer stapt op: 'Niks gepresteerd'

Minster Henk Staghouwer van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit is opgestapt. Dat werd maandagavond bekend. Volgens de minister was hij niet de juiste man op de juiste plek om het stikstofprobleem op te lossen. Volgens Wouke van Scherrenburg is terecht dat Staghouwer opstapt. 'Het zat erin. Die man is een paar maanden minister geweest en heeft totaal niks gepresteerd.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's