Pieter Derks in De Avondshow met Arjen Lubach over insecten en kliklaminaat (video)

Pieter Derks in De Avondshow met Arjen Lubach over insecten en kliklaminaat (video)

Maandag 5 september 2022 om 23:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Pieter Derks in <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> over insecten en kliklaminaat (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Pieter Derks heeft het insect van het jaar meegenomen naar de studio, waarvoor hij eerder reclame maakte in De Avondshow. En hij vertelt hoe hij zichzelf in de nesten werkte door het opscheppen over zijn kwaliteiten ten aanzien van het leggen van kliklaminaat. Bekijk het gesprek uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Pieter Derks in De Avondshow met Arjen Lubach over insecten en kliklaminaat (video)

Pieter Derks heeft het insect van het jaar meegenomen naar de studio, waarvoor hij eerder reclame maakte in De Avondshow. En hij vertelt hoe hij zichzelf in de nesten werkte door het opscheppen over zijn kwaliteiten ten aanzien van het leggen van kliklaminaat. Bekijk het gesprek uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's