Erica bekvecht met Martien om mega zwembad: "Jij hebt grootheidswaanzin"

Erica bekvecht met Martien om mega zwembad: "Jij hebt grootheidswaanzin"

Tuesday 6 September 2022 om 12:41

Martien Meiland wil een groot zwembad in zijn tuin, dat zagen we in de aflevering van 5 september. Samen met Erica meet hij de grootte van het bad. Martien wil graag groter en groter en dat begrijpt Erica niet: "Jij hebt grootheidswaanzin. Wat ga je in dat bad doen?" Het stel is erover uit dat het midden in de tuin moet worden geplaatst, alleen het meten verloopt niet geheel vlekkeloos. Bekijk het fragment hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Erica <em>bekvecht</em> met Martien om <em>mega zwembad</em>: &quot;Jij hebt grootheidswaanzin&quot; Martien Meiland wil een groot zwembad in zijn tuin, dat zagen we in de aflevering van 5 september. Samen met Erica meet hij de grootte van het bad. Martien wil graag groter en groter en dat begrijpt Erica niet: "Jij hebt grootheidswaanzin. Wat ga je in dat bad doen?" Het stel is erover uit dat het midden in de tuin moet worden geplaatst, alleen het meten verloopt niet geheel vlekkeloos. Bekijk het fragment hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Oeps: geschrokken Maxime Meiland knipt eigen haar af Bekijk deze video » In Shownieuws: Maxime Meiland laat op Instagram haar nieuwe huis zien (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's