Zien: Ewout Genemans onderzoekt hoe gevaarlijk toeristenparadijs Mexico is

Zien: Ewout Genemans onderzoekt hoe gevaarlijk toeristenparadijs Mexico is

Dinsdag 6 september 2022 om 16:06

Mexico is naast een toeristenparadijs ook het grootste doorvoerland voor cocaïne. Steeds vaker worden nietsvermoedende toeristen slachtoffer van schietpartijen tussen de daarbij horende drugsbendes. Je zou maar elke dag onderweg naar je werk bang moeten zijn voor rondvliegende kogels op straat...

Gevaarlijk
Hoe kan het dan dat toeristen hier zo weinig over weten? En hoe gevaarlijk is het werk van de Mexicaanse politie? Je krijgt hier vanavond antwoord op in de aflevering Ewout: moord in een toeristenoord. Bekijk de promo hieronder.

Ewout is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ewout terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Ewout Genemans</em> onderzoekt hoe gevaarlijk toeristenparadijs <em>Mexico</em> is Mexico is naast een toeristenparadijs ook het grootste doorvoerland voor cocaïne. Steeds vaker worden nietsvermoedende toeristen slachtoffer van schietpartijen tussen de daarbij horende drugsbendes. Je zou maar elke dag onderweg naar je werk bang moeten zijn voor rondvliegende kogels op straat... GevaarlijkHoe kan het dan dat toeristen hier zo weinig over weten? En hoe gevaarlijk is het werk van de Mexicaanse politie? Je krijgt hier vanavond antwoord op in de aflevering Ewout: moord in een toeristenoord. Bekijk de promo hieronder. Ewout is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ewout terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: Ewout Genemans kijkt mee met porno actrice in Amerika tijdens nieuw seizoen Ewout Bekijk deze video » Bekijk de promo van Ewout: moord in een toeristenoord: dinsdag te zien bij RTL 5 Bekijk deze video »
TV :
Zien: Ewout Genemans onderzoekt hoe gevaarlijk toeristenparadijs Mexico is

Actuele video's

Meer actuele video's