Caroline van der Plas reageert in HLF8 op vraag: "Vond u dat boeren te ver gingen met protest?"

Caroline van der Plas reageert in HLF8 op vraag: "Vond u dat boeren te ver gingen met protest?"

Dinsdag 6 september 2022 om 20:46

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 6 september. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Caroline van der Plas</em> reageert in <em>HLF8</em> op vraag: &quot;Vond u dat boeren te ver gingen met protest?&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 6 september. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Caroline van der Plas wordt onderworpen aan de snoeiharde vragen van Hélène Hendriks tijdens HLF8. Zo reageert ze onder andere op de vraag: "Vond u dat de boeren afgelopen zomer te ver gingen met hun protesten?" HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Caroline van der Plas wordt onderworpen aan de snoeiharde vragen van Hélène Hendriks tijdens HLF8. Zo reageert ze onder andere op de vraag: "Vond u dat de boeren afgelopen zomer te ver gingen met hun protesten?"

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's