René van der Gijp geeft advies aan boetes pakkende Johan Derksen: "Flitsmeister!"

René van der Gijp geeft advies aan boetes pakkende Johan Derksen: "Flitsmeister!"

Woensdag 7 september 2022 om 08:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> geeft advies aan boetes pakkende <em>Johan Derksen</em>: &quot;Flitsmeister!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen biechtte dinsdag opnieuw iets bijzonders op in Vandaag Inside. Dit keer had zijn verhaal geen betrekking op een kaars of iets van dien aard; in plaats daarvan ging het over het feit dat hij structureel twintig kilometer te hard rijdt, want "dat risico neem ik". Het kostte Derksen al bakken met geld, maar René van der Gijp heeft de oplossing: de Flitsmeister-app. Derksen steekt een verhaal af dat hij wel een computer in zijn auto heeft waar die informatie op binnenkomt, maar dat zorgt voor hilariteit bij de anderen. Een computer in de auto? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen biechtte dinsdag opnieuw iets bijzonders op in Vandaag Inside. Dit keer had zijn verhaal geen betrekking op een kaars of iets van dien aard; in plaats daarvan ging het over het feit dat hij structureel twintig kilometer te hard rijdt, want "dat risico neem ik". Het kostte Derksen al bakken met geld, maar René van der Gijp heeft de oplossing: de Flitsmeister-app. Derksen steekt een verhaal af dat hij wel een computer in zijn auto heeft waar die informatie op binnenkomt, maar dat zorgt voor hilariteit bij de anderen. Een computer in de auto?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's