Merel Ek: 'Kabinetspartijen willen echt niet dat Rutte IV nu valt' (Vandaag Inside)

Merel Ek: 'Kabinetspartijen willen echt niet dat Rutte IV nu valt' (Vandaag Inside)

Woensdag 7 september 2022 om 13:31

Parlementair verslaggever Merel Ek praatte direct na de uitzending van Vandaag Inside nog even na met Wilfred Genee. De twee bespraken onder andere het succes van de Oranjeleeuwinnen, de gasproblematiek en of kabinet Rutte IV nu wel of niet gaat vallen. Ek: 'De partijen die nu in het kabinet zitten willen echt niet dat dit kabinet valt, want die staan onwijs laag in de peilingen.'

Hieronder zie je een fragment van Vandaag Inside van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Merel Ek: 'Kabinetspartijen willen echt niet dat <em>Rutte IV</em> nu valt' (Vandaag Inside) Parlementair verslaggever Merel Ek praatte direct na de uitzending van Vandaag Inside nog even na met Wilfred Genee. De twee bespraken onder andere het succes van de Oranjeleeuwinnen, de gasproblematiek en of kabinet Rutte IV nu wel of niet gaat vallen. Ek: 'De partijen die nu in het kabinet zitten willen echt niet dat dit kabinet valt, want die staan onwijs laag in de peilingen.' Hieronder zie je een fragment van Vandaag Inside van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's