René van der Gijp snapt dat Waylon niet naar Jinek gaat: "Dat wordt lachwekkend!"

René van der Gijp snapt dat Waylon niet naar Jinek gaat: "Dat wordt lachwekkend!"

Donderdag 8 september 2022 om 08:33

Zanger Waylon zou binnenkort aanschuiven bij Jinek om zich vol zelfmedelijden te verantwoorden voor zijn eigen gedrag. Hij zou namelijk een affaire hebben gehad met een andere vrouw, terwijl zijn eega Bibi Breijman zwanger was. Nu heeft Waylon besloten toch niet naar Jinek te gaan - een verstandig besluit, volgens René van der Gijp: "Dat wordt lachwekkend!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> snapt dat Waylon niet naar <em>Jinek</em> gaat: &quot;Dat wordt lachwekkend!&quot; Zanger Waylon zou binnenkort aanschuiven bij Jinek om zich vol zelfmedelijden te verantwoorden voor zijn eigen gedrag. Hij zou namelijk een affaire hebben gehad met een andere vrouw, terwijl zijn eega Bibi Breijman zwanger was. Nu heeft Waylon besloten toch niet naar Jinek te gaan - een verstandig besluit, volgens René van der Gijp: "Dat wordt lachwekkend!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. "Veel aan de hand"Van der Gijp stelt dat er veel aan de hand is in de wereld en dat het op zo'n moment wel héél wrang wordt dat Waylon gaat zitten zwelgen in zijn eigen zieligheid bij Eva Jinek. Johan Derksen stelt dat er aan het eind van de uitzending vaak zo'n nietszeggend item wordt ingelast, zodat kijkers met een goed gevoel naar bed kunnen. Zo zat hij zelf eens aan tafel en was hij aan de beurt nadat een vader had vertelt over zijn overleden dochter. "Dan schaam je je gewoon dat je daar zit!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

"Veel aan de hand"
Van der Gijp stelt dat er veel aan de hand is in de wereld en dat het op zo'n moment wel héél wrang wordt dat Waylon gaat zitten zwelgen in zijn eigen zieligheid bij Eva Jinek. Johan Derksen stelt dat er aan het eind van de uitzending vaak zo'n nietszeggend item wordt ingelast, zodat kijkers met een goed gevoel naar bed kunnen. Zo zat hij zelf eens aan tafel en was hij aan de beurt nadat een vader had vertelt over zijn overleden dochter. "Dan schaam je je gewoon dat je daar zit!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's