Lang Leve de Liefde: Chantal geeft hints aan Rik en vraagt om kus of knuffel (video)

Lang Leve de Liefde: Chantal geeft hints aan Rik en vraagt om kus of knuffel (video)

Donderdag 8 september 2022 om 15:48

In Lang Leve de Liefde zien we de vrijgezellen Chantal (32) en Rik (33). Chantal laat weten dat ze eerst een kus of knuffel moet krijgen van een man als ze wil weten of er een vonk is. Rik grijpt zijn kans en schuift richting Chantal. Samen zitten ze wat ongemakkelijk voor het vuur. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Chantal geeft hints aan Rik en vraagt om kus of knuffel (video) In Lang Leve de Liefde zien we de vrijgezellen Chantal (32) en Rik (33). Chantal laat weten dat ze eerst een kus of knuffel moet krijgen van een man als ze wil weten of er een vonk is. Rik grijpt zijn kans en schuift richting Chantal. Samen zitten ze wat ongemakkelijk voor het vuur. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Mohammed walgt van avondeten in Lang Leve de Liefde en beledigt zijn date Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Theo snapt er echt helemaal niks van en stelt geen enkele vraag Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's