Zien: Mohammed walgt van avondeten in Lang Leve de Liefde en beledigt zijn date

Zien: Mohammed walgt van avondeten in Lang Leve de Liefde en beledigt zijn date

Woensdag 7 september 2022 om 11:34

Vanavond zien we in een nieuwe Lang Leve de Liefde-aflevering hoe een jongeman het eten van zijn date niet waardeert. Bij het zien van het bord eten heeft hij al geen trek meer, en na een hap te hebben gegeten beledigt hij zijn date enorm. Mensen op Instagram vinden dit gedrag niet kunnen: "Wat een vent joh. Ga zelf wat te eten maken. Gek", zegt iemand. Een ander zegt: "Hij eet liever vette troep als ik hem zo zie." Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Zien: Mohammed walgt van avondeten in <em>Lang Leve de Liefde</em> en beledigt zijn date Vanavond zien we in een nieuwe Lang Leve de Liefde-aflevering hoe een jongeman het eten van zijn date niet waardeert. Bij het zien van het bord eten heeft hij al geen trek meer, en na een hap te hebben gegeten beledigt hij zijn date enorm. Mensen op Instagram vinden dit gedrag niet kunnen: "Wat een vent joh. Ga zelf wat te eten maken. Gek", zegt iemand. Een ander zegt: "Hij eet liever vette troep als ik hem zo zie." Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: stel gaat helemaal op in een bijzondere 'aanrechtdans' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Roxanne en familie zijn duidelijk, de baard moet eraf Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's