Suse van Kleef over Queen Elizabeth: "Eigenlijk communiceren ze nooit over haar gezondheid"

Suse van Kleef over Queen Elizabeth: "Eigenlijk communiceren ze nooit over haar gezondheid"

Donderdag 8 september 2022 om 19:34

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Suse van Kleef</em> over <em>Queen Elizabeth</em>: &quot;Eigenlijk communiceren ze nooit over haar gezondheid&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Queen Elizabeth is onder extra medisch toezicht geplaatst om haar gezondheid te monitoren. In een verklaring zegt het Britse koningshuis dat artsen zich zorgen maken om de gezondheid van de 96-jarige vorstin. "eigenlijk communiceren ze nooit over de gezondheid van The Queen. Dat wordt beschouwd als een privé-zaak", aldus Suse van Kleef. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Suse van Kleef over Queen Elizabeth: "Eigenlijk communiceren ze nooit over haar gezondheid"

Queen Elizabeth is onder extra medisch toezicht geplaatst om haar gezondheid te monitoren. In een verklaring zegt het Britse koningshuis dat artsen zich zorgen maken om de gezondheid van de 96-jarige vorstin. "eigenlijk communiceren ze nooit over de gezondheid van The Queen. Dat wordt beschouwd als een privé-zaak", aldus Suse van Kleef.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's