Video: Politie wist al in 2018 dat advocaat Youssef Taghi contact had met criminele milieu

Video: Politie wist al in 2018 dat advocaat Youssef Taghi contact had met criminele milieu

Donderdag 8 september 2022 om 23:19

Youssef Taghi, de advocaat en ook de neef van Ridouan Taghi, heeft meerdere malen contact gehad met mensen die gelinkt zijn aan het criminele netwerk van Taghi. Dat blijkt uit een onderzoek van Follow The Money en het AD. John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard over deze bevindingen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Politie wist al in 2018 dat advocaat <em>Youssef Taghi</em> contact had met <em>criminele milieu</em> Youssef Taghi, de advocaat en ook de neef van Ridouan Taghi, heeft meerdere malen contact gehad met mensen die gelinkt zijn aan het criminele netwerk van Taghi. Dat blijkt uit een onderzoek van Follow The Money en het AD. John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard over deze bevindingen. Tekst gaat verder onder de video. Informatie niet gedeeldVolgens dat onderzoek wist Openbaar Ministerie al langer van deze banden, maar deze informatie is niet gedeeld met de Extra Beveiligde Inrichting. "We hadden al langer het gevoel dat er plannen waren beraamd met Taghi en advocaat", aldus John van den Heuvel. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Politie wist al in 2018 dat advocaat Youssef Taghi contact had met criminele milieu

Informatie niet gedeeld
Volgens dat onderzoek wist Openbaar Ministerie al langer van deze banden, maar deze informatie is niet gedeeld met de Extra Beveiligde Inrichting. "We hadden al langer het gevoel dat er plannen waren beraamd met Taghi en advocaat", aldus John van den Heuvel.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's