Dominic Seldis reageert bij Jinek op dood Elizabeth II: "Het einde van een tijdperk"

Dominic Seldis reageert bij Jinek op dood Elizabeth II: "Het einde van een tijdperk"

Vrijdag 9 september 2022 om 08:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dominic Seldis</em> reageert bij <em>Jinek</em> op dood Elizabeth II: &quot;Het einde van een tijdperk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Dominic Seldis, die velen van ons kennen van het televisieprogramma Maestro, schoof donderdag aan bij Jinek om te vertellen over de betekenis van Queen Elizabeth II voor hem. Hij stelt dat ze zijn hele leven aanwezig was op postzegels, muntjes, brievenbussen en wat al niet meer. Met haar overlijden drong het in één klap tot Seldis door dat dit het einde van een tijdperk betekent. "Waar je ook was op de wereld, de woorden 'the Queen' refereerden maar aan één persoon." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Dominic Seldis reageert bij Jinek op dood Elizabeth II: "Het einde van een tijdperk"

Dominic Seldis, die velen van ons kennen van het televisieprogramma Maestro, schoof donderdag aan bij Jinek om te vertellen over de betekenis van Queen Elizabeth II voor hem. Hij stelt dat ze zijn hele leven aanwezig was op postzegels, muntjes, brievenbussen en wat al niet meer. Met haar overlijden drong het in één klap tot Seldis door dat dit het einde van een tijdperk betekent. "Waar je ook was op de wereld, de woorden 'the Queen' refereerden maar aan één persoon."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's