Dit Was Het Nieuws gemist? Britt Dekker heeft een hekel aan uitgaan

Dit Was Het Nieuws gemist? Britt Dekker heeft een hekel aan uitgaan

Vrijdag 9 september 2022 om 10:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 8 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em> gemist? <em>Britt Dekker</em> heeft een hekel aan uitgaan Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 8 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. In Dit Was Het Nieuws ging het over van alles en nog wat. Wanneer het onderwerp over uitgaan gaat, laat Britt Dekker weten dat ze eigenlijk helemaal niet zo van uitgaan houdt: "Ik hou er niet van om onder de mensen te zijn", zegt de altijd vrolijke Britt Dekker. Naast Brit was ook Fresia Cousiño Arias te gast. Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dit Was Het Nieuws: hond Splinter Chabot zat in Martin Gaus-centrum (video) Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? 'Wij nemen ook op vanuit Ter Apel, al 15 jaar' (video) Bekijk deze video »
TV :
Dit Was Het Nieuws gemist? Britt Dekker heeft een hekel aan uitgaan

In Dit Was Het Nieuws ging het over van alles en nog wat. Wanneer het onderwerp over uitgaan gaat, laat Britt Dekker weten dat ze eigenlijk helemaal niet zo van uitgaan houdt: "Ik hou er niet van om onder de mensen te zijn", zegt de altijd vrolijke Britt Dekker. Naast Brit was ook Fresia Cousiño Arias te gast.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's