Holland's Got Talent gemist? Clio Togni maakt indruk met zeemeerminact neer

Holland's Got Talent gemist? Clio Togni maakt indruk met zeemeerminact neer

Vrijdag 9 september 2022 om 22:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? <em>Clio Togni</em> maakt indruk met zeemeerminact neer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Clio Togni voelt zich als een vis in het water wanneer ze haar 'water ball' ingaat. Op de maat van de muziek zet Clio een uitdagende zeemeerminact neer. Zowel de jury als het publiek zijn onder de indruk van haar kunsten. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? Clio Togni maakt indruk met zeemeerminact neer

Clio Togni voelt zich als een vis in het water wanneer ze haar 'water ball' ingaat. Op de maat van de muziek zet Clio een uitdagende zeemeerminact neer. Zowel de jury als het publiek zijn onder de indruk van haar kunsten.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's