Ik vertrek XL gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek XL gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek XL gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Ik vertrek XL volgen we twee vriendengroepen die een succesvolle onderneming hopen op te bouwen in het buitenland. De ene groep doet dat in Italië, de andere op Bonaire. Net zoals in de reguliere afleveringen van Ik vertrek stuiten ze echter op allerlei uitdagingen... CoronaIn Italië nemen de vrienden, ondanks de onzekere situatie, het risico om alvast te investeren in hun pand met potentie. Maar dan komt het coronavirus genadeloos om de hoek kijken. De pandemie krijgt de hele wereld in zijn greep en legt ook de verbouwing in Italië stil. Het gezelschap moet helaas terugkeren naar Nederland. ContainerOok op Bonaire gaat niet alles volgens plan. Francine en Rinse hebben inmiddels hun intrek genomen in een container. Ondertussen gaat de bouw gestaag verder, maar het einde van de geldpot komt langzaam in zicht. Wanneer de lening maar niet wordt goedgekeurd, moeten Francine en Rinse een drastisch besluit nemen. Bekijk ook Ik Vertrek XL volgt gezelschappen in Italië en Bonaire: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Vanavond in Ik Vertrek XL: Ondernemen op Bonaire verloopt zwaarder dan gedacht Bekijk deze video »
Uitzending :
Ik vertrek XL gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 10 September 2022 om 21:27

In het nieuwe programma Ik vertrek XL volgen we twee vriendengroepen die een succesvolle onderneming hopen op te bouwen in het buitenland. De ene groep doet dat in Italië, de andere op Bonaire. Net zoals in de reguliere afleveringen van Ik vertrek stuiten ze echter op allerlei uitdagingen...

Corona
In Italië nemen de vrienden, ondanks de onzekere situatie, het risico om alvast te investeren in hun pand met potentie. Maar dan komt het coronavirus genadeloos om de hoek kijken. De pandemie krijgt de hele wereld in zijn greep en legt ook de verbouwing in Italië stil. Het gezelschap moet helaas terugkeren naar Nederland.

Container
Ook op Bonaire gaat niet alles volgens plan. Francine en Rinse hebben inmiddels hun intrek genomen in een container. Ondertussen gaat de bouw gestaag verder, maar het einde van de geldpot komt langzaam in zicht. Wanneer de lening maar niet wordt goedgekeurd, moeten Francine en Rinse een drastisch besluit nemen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik vertrek XL

Actuele video's

Meer actuele video's