Zien: 21-jarige automobilist overleden na botsing met vrachtwagen in Vorden

Zien: 21-jarige automobilist overleden na botsing met vrachtwagen in Vorden

Zaterdag 10 september 2022 om 17:35

Zien: <em>21-jarige automobilist</em> overleden na botsing met <em>vrachtwagen</em> in <em>Vorden</em> Een 21-jarige automobilist uit Zutphen is om het leven gekomen na een heftige botsing met een vrachtwagen in Vorden. Het dodelijke ongeluk gebeurde bij een flauwe bocht aan de Baakseweg, waarbij de vrachtwagen en de auto met elkaar in botsing kwamen. Bij aankomst van de hulpdiensten mocht hulp niet meer baten en werd duidelijk dat de bestuurder was overleden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook RTL Nieuws gemist? Bewoners Nieuw-Beijerland eren slachtoffers truckongeluk (video) Bekijk deze video » Jinek: Spaanse vrachtwagenchauffeur had epilepsie tijdens Nieuw-Beijerland-drama Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 21-jarige automobilist uit Zutphen is om het leven gekomen na een heftige botsing met een vrachtwagen in Vorden. Het dodelijke ongeluk gebeurde bij een flauwe bocht aan de Baakseweg, waarbij de vrachtwagen en de auto met elkaar in botsing kwamen. Bij aankomst van de hulpdiensten mocht hulp niet meer baten en werd duidelijk dat de bestuurder was overleden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's