RTL Nieuws: 'energiefixers' verzachten de energiepijn van Nijmegenaren

RTL Nieuws: 'energiefixers' verzachten de energiepijn van Nijmegenaren

Zaterdag 10 september 2022 om 15:49

<em>RTL Nieuws</em>: '<em>energiefixers</em>' verzachten de energiepijn van Nijmegenaren De gemeente Nijmegen heeft een team van 'energiefixers' ingesteld dat bij mensen langs gaat om energiezuinige maatregelen in hun huis door te voeren. Marian is zo’n ‘energiefixer’ uit dit gratis hulpteam en komt het huis van Tom fixen om zo zijn energiepijn te verzachten. Tom is er blij mee want: "Dit scheelt me honderden euro's." Hij verwacht namelijk een verhoging van zijn energiekosten naar misschien wel 600 tot 800 euro per maand! Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden: ontsnapte chimpansee op fiets terug naar dierentuin Oekraïne Bekijk deze video » Video: Koning Charles schudt eerste handen bij aankomst Buckingham Palace Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: 'energiefixers' verzachten de energiepijn van Nijmegenaren

De gemeente Nijmegen heeft een team van 'energiefixers' ingesteld dat bij mensen langs gaat om energiezuinige maatregelen in hun huis door te voeren. Marian is zo’n ‘energiefixer’ uit dit gratis hulpteam en komt het huis van Tom fixen om zo zijn energiepijn te verzachten. Tom is er blij mee want: "Dit scheelt me honderden euro's." Hij verwacht namelijk een verhoging van zijn energiekosten naar misschien wel 600 tot 800 euro per maand!

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's