LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is in volle gang op RTL 4. De presentatie is dit seizoen in handen van Jamai Loman en Andy Peelman, die het stokje overnamen van Ruben Nicolai en Kürt Rogiers. Welke opdrachten geven zij deze week aan de deelnemers? Alle fragmenten uit deze uitzending LEGO Masters: de bouwers krijgen vandaag een bijzondere bril op (video) Bekijk deze video » Emotionele afvallers in LEGO Masters afl. 2: "Ga de mensen gigantisch missen" Bekijk deze video » LEGO Masters gemist? Pierre en Johan kennen het lied Ghost Town niet Bekijk deze video » OriginaliteitIn LEGO Masters strijden meerdere duo's om de titel van LEGO Masters van 2022. Zij krijgen elke week meerdere opdrachten, die ze soms onder hoge tijdsdruk moeten uitvoeren. Hun bouwwerken worden beoordeeld door Esmee Kuenen, die onder meer kijkt naar originaliteit en techniek. Deze week zet de eerste opdracht meteen alles op zijn kop. PopsongDe winnaars krijgen een groot voordeel voor de tweede opdracht en daar zijn ze heel blij mee. Voor die opdracht krijgen alle teams de titel van een bekende popsong die ze om moeten zetten in een LEGO-bouwwerk. Aan het eind van de aflevering komt er een beroemde special guest die in één oogopslag de songtitels moet kunnen raden. Bekijk ook LEGO Masters: zenuwslopend moment voor Noah en Rik (video) Bekijk deze video » Lego Masters gemist? Klaartjes bouwplan omgooien is makkelijker gezegd dan gedaan Bekijk deze video »
Uitzending :
LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 10 September 2022 om 21:43

Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is in volle gang op RTL 4. De presentatie is dit seizoen in handen van Jamai Loman en Andy Peelman, die het stokje overnamen van Ruben Nicolai en Kürt Rogiers. Welke opdrachten geven zij deze week aan de deelnemers?

Originaliteit
In LEGO Masters strijden meerdere duo's om de titel van LEGO Masters van 2022. Zij krijgen elke week meerdere opdrachten, die ze soms onder hoge tijdsdruk moeten uitvoeren. Hun bouwwerken worden beoordeeld door Esmee Kuenen, die onder meer kijkt naar originaliteit en techniek. Deze week zet de eerste opdracht meteen alles op zijn kop.

Popsong
De winnaars krijgen een groot voordeel voor de tweede opdracht en daar zijn ze heel blij mee. Voor die opdracht krijgen alle teams de titel van een bekende popsong die ze om moeten zetten in een LEGO-bouwwerk. Aan het eind van de aflevering komt er een beroemde special guest die in één oogopslag de songtitels moet kunnen raden.

Actuele video's

Meer actuele video's