Emotionele afvallers in LEGO Masters afl. 2: "Ga de mensen gigantisch missen"

Emotionele afvallers in LEGO Masters afl. 2: "Ga de mensen gigantisch missen"

Sunday 11 September 2022 om 07:46

Gisteren zagen we in LEGO Masters weer veel kandidaten hun best doen voor de mooiste LEGO bouwwerken. Na de race was er weer een eliminatie. Ondanks dat alle deelnemers enorm aan elkaar gewaagd zijn, is er toch één duo die net iets minder heeft gescoord deze week. Voor hen houdt het avontuur hier helaas op. Bekijk in de video hieronder wie de afvallers zijn van aflevering 2.

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Emotionele afvallers in <em>LEGO Masters</em> afl. 2: &quot;Ga de mensen gigantisch missen&quot; Gisteren zagen we in LEGO Masters weer veel kandidaten hun best doen voor de mooiste LEGO bouwwerken. Na de race was er weer een eliminatie. Ondanks dat alle deelnemers enorm aan elkaar gewaagd zijn, is er toch één duo die net iets minder heeft gescoord deze week. Voor hen houdt het avontuur hier helaas op. Bekijk in de video hieronder wie de afvallers zijn van aflevering 2. LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lego Masters gemist? Klaartjes bouwplan omgooien is makkelijker gezegd dan gedaan Bekijk deze video » LEGO Masters: de bouwers krijgen vandaag een bijzondere bril op (video) Bekijk deze video » lego masters
TV :
Emotionele afvallers in LEGO Masters afl. 2: "Ga de mensen gigantisch missen"

lego masters

Actuele video's

Meer actuele video's