Humberto op Zaterdag gemist? Collin Hoeve vat de uitzending samen

Humberto op Zaterdag gemist? Collin Hoeve vat de uitzending samen

Sunday 11 September 2022 om 11:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Richard van B&B Vol Liefde was zaterdag te gast bij Humberto Tan. Ook kickboksers Rico Verhoeven en Hesdy Gerges schoven aan en de studio-songwriter Collin Hoeve vatte gisteravond de uitzending op geheel eigen wijze samen in een lied. Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto op Zaterdag</em> gemist? Collin Hoeve vat de uitzending samen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Richard van B&B Vol Liefde was zaterdag te gast bij Humberto Tan. Ook kickboksers Rico Verhoeven en Hesdy Gerges schoven aan en de studio-songwriter Collin Hoeve vatte gisteravond de uitzending op geheel eigen wijze samen in een lied. Bekijk het fragment van Humberto op Zaterdag hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Humberto reageert op lage kijkcijfers Humberto op Zaterdag: "Niet waar we blij van worden" Bekijk deze video » Humberto gemist? Peter Heerschop stopt met Lieve Marianne Bekijk deze video »
TV :
Humberto op Zaterdag gemist? Collin Hoeve vat de uitzending samen

Actuele video's

Meer actuele video's