Zien: Humberto Unplugged-winnaar Joris Geluk in Humberto op Zaterdag

Zien: Humberto Unplugged-winnaar Joris Geluk in Humberto op Zaterdag

Sunday 11 September 2022 om 11:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Iedere week trekt Humberto met het team en de microfoon door het land, op zoek naar de grootste en meest bijzondere zangtalenten van Nederland. De winnaar van Humberto Unplugged is Joris geluk! Bekijk zijn optreden met Ordinary People hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Humberto Unplugged</em>-winnaar Joris Geluk in <em>Humberto op Zaterdag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 10 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Iedere week trekt Humberto met het team en de microfoon door het land, op zoek naar de grootste en meest bijzondere zangtalenten van Nederland. De winnaar van Humberto Unplugged is Joris geluk! Bekijk zijn optreden met Ordinary People hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Giedo van der Garde lacht na GP van Zandvoort: "Ferrari maakte er weer een zooitje van!" Bekijk deze video » Humberto gemist? Peter Heerschop stopt met Lieve Marianne Bekijk deze video »
TV :
Zien: Humberto Unplugged-winnaar Joris Geluk in Humberto op Zaterdag

Actuele video's

Meer actuele video's