Alleskunner VIPS gemist? Stoeien met een zwembroek zorgt voor hilarische beelden

Alleskunner VIPS gemist? Stoeien met een zwembroek zorgt voor hilarische beelden

Sunday 11 September 2022 om 12:21

Gisteren zagen we bij SBS6 een nieuwe aflevering van De Alleskunner VIPS. Bekijk een fragment van de broeken-opdracht hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Alleskunner VIPS</em> gemist? Stoeien met een zwembroek zorgt voor hilarische beelden Gisteren zagen we bij SBS6 een nieuwe aflevering van De Alleskunner VIPS. Bekijk een fragment van de broeken-opdracht hieronder. Lees verder onder de video. ZwembroekDe opdracht in dit programma is simpel: trek zo snel mogelijk je zwembroek aan. Alleen gaat dit niet zo makkelijk als je denkt. Bekijk de hilarische beelden met de BN'ers hierboven. De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Alleskunner VIPS: dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Bekijk deze video » De Alleskunner VIPS: zoektocht naar rood veertje in bad vol kussens zorgt voor chaos Bekijk deze video »

Zwembroek
De opdracht in dit programma is simpel: trek zo snel mogelijk je zwembroek aan. Alleen gaat dit niet zo makkelijk als je denkt. Bekijk de hilarische beelden met de BN'ers hierboven.

De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's