Video: Leo Alkemade twerkt erop los in Ik hou van Holland

Video: Leo Alkemade twerkt erop los in Ik hou van Holland

Zondag 11 september 2022 om 12:42

Hieronder zie je een fragment van Ik hou van Holland van zaterdag 10 september. Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ik Hou van Holland staat bekend om gekkigheid en spelletjes. Twerken en spaarvarken, zijn de twee woorden die gisteren moeilijk werden geraden door deze BN'ers. Aan Leo Alkemade kon het niet liggen, want die twerkte erop los. Dit leverde hilarische beelden op.

Video: <em>Leo Alkemade</em> twerkt erop los in <em>Ik hou van Holland</em> Hieronder zie je een fragment van Ik hou van Holland van zaterdag 10 september. Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl. Ik Hou van Holland staat bekend om gekkigheid en spelletjes. Twerken en spaarvarken, zijn de twee woorden die gisteren moeilijk werden geraden door deze BN'ers. Aan Leo Alkemade kon het niet liggen, want die twerkte erop los. Dit leverde hilarische beelden op. Bekijk het fragment hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ik Hou van Holland: Rob Kemps stikzenuwachtig voor de eerste uitzending Bekijk deze video » Twitter gaat tekeer na Rob Kemps in Ik Hou van Holland: "Ik versta er geen reet van" Bekijk deze video »

Bekijk het fragment hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's