Twitter gaat tekeer na Rob Kemps in Ik Hou van Holland: "Ik versta er geen reet van"

Twitter gaat tekeer na Rob Kemps in Ik Hou van Holland: "Ik versta er geen reet van"

Sunday 4 September 2022 om 09:03

Een droom van Rob Kemps leek uit te komen, nadat hij gevraagd werd om Ik Hou van Holland te willen presenteren vanwege Linda de Mol haar afwezigheid. Het is een spannende taak om te doen en dat zag je ook aan de stikzenuwachtige Kemps. Twitter ging dan ook los na de eerste uitzending van dit nieuwe seizoen. Bekijk enkele Twitter-berichten over Rob Kemps hieronder.

Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

"De prullenbak in"
"Rob Kemps kan van links naar rechts de prullenbak in. Wát slecht", "Ik hou van Holland is leuk, Rob Kemps is leuk, maar samen, Ik versta d'r geen zâk vân!" en "Leest die Rob alles van een scherm af?", zijn opmerkingen die Twitterend Nederland maakte. Ook waren er mensen die Rob goed vonden: "Rob Kemps is top! Maar dit programma is van Linda!" Bekijk de Twitter-berichten hieronder:

Bekijk een Shownieuws-fragment over Rob Kemps' festival Total Loss hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Twitter gaat tekeer na <em>Rob Kemps</em> in <em>Ik Hou van Holland</em>: &quot;Ik versta er geen reet van&quot; Een droom van Rob Kemps leek uit te komen, nadat hij gevraagd werd om Ik Hou van Holland te willen presenteren vanwege Linda de Mol haar afwezigheid. Het is een spannende taak om te doen en dat zag je ook aan de stikzenuwachtige Kemps. Twitter ging dan ook los na de eerste uitzending van dit nieuwe seizoen. Bekijk enkele Twitter-berichten over Rob Kemps hieronder. Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl. "De prullenbak in""Rob Kemps kan van links naar rechts de prullenbak in. Wát slecht", "Ik hou van Holland is leuk, Rob Kemps is leuk, maar samen, Ik versta d'r geen zâk vân!" en "Leest die Rob alles van een scherm af?", zijn opmerkingen die Twitterend Nederland maakte. Ook waren er mensen die Rob goed vonden: "Rob Kemps is top! Maar dit programma is van Linda!" Bekijk de Twitter-berichten hieronder: Bekijk een Shownieuws-fragment over Rob Kemps' festival Total Loss hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Rob Kemps over nieuw seizoen Ik hou van Holland: 'Ik pas slechts op de winkel' (video) Bekijk deze video » Ik Hou van Holland gemist? Is het rookworst of pijpen? (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's