Op1: Stefano Hennevelt is slachtoffer van een seksvideo die online werd gezet (video)

Op1: Stefano Hennevelt is slachtoffer van een seksvideo die online werd gezet (video)

Maandag 12 september 2022 om 23:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Stefano Hennevelt is slachtoffer van een seksvideo die online werd gezet (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Wat doet het met je als er opeens een seksvideo van je online geplaatst wordt? Het overkwam Stefano Hennevelt op 14-jarige leeftijd. Nu, twaalf jaar later, kan hij er eindelijk goed over praten en wil hij jongeren voorlichting gaan geven over de gevaren van online seks. 'Ik zag op twitter een link naar een video. Ik werd in één klap de hoofdrolspeler van mijn eigen nachtmerrie.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Stefano Hennevelt is slachtoffer van een seksvideo die online werd gezet (video)

Wat doet het met je als er opeens een seksvideo van je online geplaatst wordt? Het overkwam Stefano Hennevelt op 14-jarige leeftijd. Nu, twaalf jaar later, kan hij er eindelijk goed over praten en wil hij jongeren voorlichting gaan geven over de gevaren van online seks. 'Ik zag op twitter een link naar een video. Ik werd in één klap de hoofdrolspeler van mijn eigen nachtmerrie.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's