Zien: loodzware uithoudingsproef in Expeditie Robinson met snijdende touwen

Zien: loodzware uithoudingsproef in Expeditie Robinson met snijdende touwen

Zien: loodzware uithoudingsproef in <em>Expeditie Robinson</em> met snijdende touwen Maandagavond was te zien hoe de kandidaten van Team Groen en Team Oranje in Expeditie Robinson werden onderworpen aan een loodzware proef. Ze moesten zo lang mogelijk aan een touw blijven hangen, maar wanneer een teamlid loslaat verandert ook de positie van de anderen radicaal. Wat daarbij niet helpt: het ruwe touw snijdt vanaf de eerste minuut in het vlees van de kandidaten. Wie gaat deze meedogenloze proef winnen? Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
Expeditie Robinson :
Zien: loodzware uithoudingsproef in Expeditie Robinson met snijdende touwen
Dinsdag 13 september 2022 om 09:35

Maandagavond was te zien hoe de kandidaten van Team Groen en Team Oranje in Expeditie Robinson werden onderworpen aan een loodzware proef. Ze moesten zo lang mogelijk aan een touw blijven hangen, maar wanneer een teamlid loslaat verandert ook de positie van de anderen radicaal. Wat daarbij niet helpt: het ruwe touw snijdt vanaf de eerste minuut in het vlees van de kandidaten. Wie gaat deze meedogenloze proef winnen?

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's