Shownieuws: Loretta Schrijver vond eerste Koffietijd-uitzending na ziekte spannend

Shownieuws: Loretta Schrijver vond eerste Koffietijd-uitzending na ziekte spannend

Dinsdag 13 september 2022 om 10:48

Na ruim een half jaar weg geweest te zijn is presentatice Loretta Schrijver weer terug bij Koffietijd. In haar comeback-uitzending laat ze weten hoe het nu met haar gaat. Na deze show, praat Shownieuws backstage met de presentatrice: "Het was toch een beetje spannend." Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: Loretta Schrijver vond eerste <em>Koffietijd</em>-uitzending na ziekte spannend Na ruim een half jaar weg geweest te zijn is presentatice Loretta Schrijver weer terug bij Koffietijd. In haar comeback-uitzending laat ze weten hoe het nu met haar gaat. Na deze show, praat Shownieuws backstage met de presentatrice: "Het was toch een beetje spannend." Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. DarmkankerNa ruim een half jaar weg geweest te zijn vanwege medische redenen is Loretta Schrijver weer terug. In april 2021 werd er bij de presentatrice darmkanker ontdekt. Bekijk hierboven het Koffietijd-fragment met Loretta. Bekijk ook Paul de Leeuw in Koffietijd! over nieuwe solovoorstelling '60? We zien wel' Bekijk deze video »
Show :

Darmkanker
Na ruim een half jaar weg geweest te zijn vanwege medische redenen is Loretta Schrijver weer terug. In april 2021 werd er bij de presentatrice darmkanker ontdekt.

Bekijk hierboven het Koffietijd-fragment met Loretta.

Actuele video's

Meer actuele video's