Khalid & Sophie: King Charles III is vandaag voor zijn tournee in Noord-Ierland

Khalid & Sophie: King Charles III is vandaag voor zijn tournee in Noord-Ierland

Dinsdag 13 september 2022 om 19:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: King Charles III is vandaag voor zijn tournee in Noord-Ierland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. King Charles III heeft een drukke eerste week. Hij maakt een tournee door heel het Verenigd Koninkrijk. Vandaag was hij in Noord-Ierland. Hoe wordt hij hier ontvangen? Oud-correspondent VK Suse van Kleef is te gast in Khalid & Sophie en vertelt: 'Daar zal het glas wel geheven zijn op de dood van The Queen.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: King Charles III is vandaag voor zijn tournee in Noord-Ierland

King Charles III heeft een drukke eerste week. Hij maakt een tournee door heel het Verenigd Koninkrijk. Vandaag was hij in Noord-Ierland. Hoe wordt hij hier ontvangen? Oud-correspondent VK Suse van Kleef is te gast in Khalid & Sophie en vertelt: 'Daar zal het glas wel geheven zijn op de dood van The Queen.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's