Zien: antwoord op vragen over dementie, schurft en narcose voor roodharigen (HLF8)

Zien: antwoord op vragen over dementie, schurft en narcose voor roodharigen (HLF8)

Dinsdag 13 september 2022 om 21:49

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 13 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Zien: antwoord op vragen over <em>dementie</em>, <em>schurft</em> en narcose voor <em>roodharigen</em> (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 13 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Dokter Felicia beantwoordt in HLF8 een keer per maand medische vragen. Vanavond de vragen: 'kun je een test doen om te kijken of je dementie gaat krijgen?' 'Hoe besmettelijk is schurft?' En 'klopt het dat ‘roodharigen’ een zwaardere narcose nodig hebben?' Zij gaat uitgebreid in op deze vragen. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Dokter Felicia beantwoordt in HLF8 een keer per maand medische vragen. Vanavond de vragen: 'kun je een test doen om te kijken of je dementie gaat krijgen?' 'Hoe besmettelijk is schurft?' En 'klopt het dat ‘roodharigen’ een zwaardere narcose nodig hebben?' Zij gaat uitgebreid in op deze vragen.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's