Quote-hoofdredacteur Paul van Riessen bij Jinek: "Frits van Eerd waarschijnlijk opgepakt"

Quote-hoofdredacteur Paul van Riessen bij Jinek: "Frits van Eerd waarschijnlijk opgepakt"

Woensdag 14 september 2022 om 09:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Quote</em>-hoofdredacteur Paul van Riessen bij <em>Jinek</em>: &quot;Frits van Eerd waarschijnlijk opgepakt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Paul van Riessen, hoofdredacteur van Quote, schoof dinsdagavond aan bij Jinek om te vertellen over de inval bij Jumbo-topman Frits van Eerd. Na contact met de familie heeft Van Riessen een nieuwtje: Van Eerd heeft niet thuis gegeten en wordt ondervraagd door de politie. Ook ziet Van Riessen iets opmerkelijks in de berichtgeving van Jumbo: "Als hij niet gearresteerd zou zijn, zou ik dat als bedrijf gelijk communiceren. Dus dat geeft te denken." Eva Jinek verbindt haar conclusies hieraan: "Dus vermoedelijk is hij opgepakt?" "Dat denk ik ook," aldus Van Riessen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Quote-hoofdredacteur Paul van Riessen bij Jinek: "Frits van Eerd waarschijnlijk opgepakt"

Paul van Riessen, hoofdredacteur van Quote, schoof dinsdagavond aan bij Jinek om te vertellen over de inval bij Jumbo-topman Frits van Eerd. Na contact met de familie heeft Van Riessen een nieuwtje: Van Eerd heeft niet thuis gegeten en wordt ondervraagd door de politie. Ook ziet Van Riessen iets opmerkelijks in de berichtgeving van Jumbo: "Als hij niet gearresteerd zou zijn, zou ik dat als bedrijf gelijk communiceren. Dus dat geeft te denken." Eva Jinek verbindt haar conclusies hieraan: "Dus vermoedelijk is hij opgepakt?" "Dat denk ik ook," aldus Van Riessen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's