Twitter gaat tekeer tijdens ruzie Johan Derksen vs. Angela de Jong: "Hij slaat door"

Twitter gaat tekeer tijdens ruzie Johan Derksen vs. Angela de Jong: "Hij slaat door"

Woensdag 14 september 2022 om 11:44

In de uitzending van Vandaag Inside op dinsdag 13 september gingen Johan Derksen en Angela de Jong nogal tekeer tegen elkaar. De kijkers thuis zagen dit ook en moesten hun ei kwijt op Twitter. Wie de badguy is, daar is Twitter duidelijk over. Bekijk hieronder een aantal Twitter-berichten: "Angela de Jong heeft Johan Derksen net bijna een half uur alle hoeken van de studio laten zien", schrijft een Twitteraar.

"Meesterlijke tv"
In Vandaag Inside was gisteren AD-columniste Angela de Jong te gast en Johan Derksen beschuldigt haar ervan dat zij alles aanpakt om Talpa-baas John de Mol in een kwaad daglicht te zetten. Johan neemt het op voor De Mol en kraakt de columnstukjes van Angela af. Twitterend Nederland vindt het "meesterlijke tv." Bekijk verschillende tweets hieronder:

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Twitter gaat tekeer tijdens ruzie <em>Johan Derksen</em> vs. <em>Angela de Jong</em>: &quot;Hij slaat door&quot; In de uitzending van Vandaag Inside op dinsdag 13 september gingen Johan Derksen en Angela de Jong nogal tekeer tegen elkaar. De kijkers thuis zagen dit ook en moesten hun ei kwijt op Twitter. Wie de badguy is, daar is Twitter duidelijk over. Bekijk hieronder een aantal Twitter-berichten: "Angela de Jong heeft Johan Derksen net bijna een half uur alle hoeken van de studio laten zien", schrijft een Twitteraar. "Meesterlijke tv"In Vandaag Inside was gisteren AD-columniste Angela de Jong te gast en Johan Derksen beschuldigt haar ervan dat zij alles aanpakt om Talpa-baas John de Mol in een kwaad daglicht te zetten. Johan neemt het op voor De Mol en kraakt de columnstukjes van Angela af. Twitterend Nederland vindt het "meesterlijke tv." Bekijk verschillende tweets hieronder: Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen hekelt columns Angela de Jong over John de Mol (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Angela de Jong over discussie met Johan Derksen: 'Dat ik vrouw ben is geen sterk argument' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Twitter gaat tekeer tijdens ruzie Johan Derksen vs. Angela de Jong: "Hij slaat door"

Actuele video's

Meer actuele video's