Johan Derksen sloopt minister Dilan Yeşilgöz: "VVD maakt alle beloftes niet waar!"

Johan Derksen sloopt minister Dilan Yeşilgöz: "VVD maakt alle beloftes niet waar!"

Donderdag 15 september 2022 om 08:23

Na haar spraakmakende HJ Schoo-lezing schoof Dilan Yeşilgöz, VVD-minister voor Justitie en Veiligheid, woensdag aan bij Vandaag Inside. Daar werd meteen duidelijk dat met name Johan Derksen en Wilfred Genee de messen geslepen hadden. Yeşilgöz werd onderworpen aan een keihard vraaggesprek: "De VVD is erin geslaagd om alle beloftes naar VVD-leden niet waar te maken!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> sloopt minister <em>Dilan Yeşilgöz</em>: &quot;VVD maakt alle beloftes niet waar!&quot; Na haar spraakmakende HJ Schoo-lezing schoof Dilan Yeşilgöz, VVD-minister voor Justitie en Veiligheid, woensdag aan bij Vandaag Inside. Daar werd meteen duidelijk dat met name Johan Derksen en Wilfred Genee de messen geslepen hadden. Yeşilgöz werd onderworpen aan een keihard vraaggesprek: "De VVD is erin geslaagd om alle beloftes naar VVD-leden niet waar te maken!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. ChaosVolgens Derksen laat de VVD de oren volledig hangen naar de wensen van D66. Net als René van der Gijp is hij inmiddels totaal afgeknapt op de partij van premier Mark Rutte en is hij weer een zwevende kiezer geworden. Ook Wilfred Genee gaat er met gestrekt been in door te stellen dat de VVD-kiezer in de maling is genomen door de partij. Derksen blijft duidelijk: "Jullie hebben hele andere dingen afgesproken dan dat er gebeurd is. [...] Het is één grote chaos, het loopt volledig uit de hand." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Chaos
Volgens Derksen laat de VVD de oren volledig hangen naar de wensen van D66. Net als René van der Gijp is hij inmiddels totaal afgeknapt op de partij van premier Mark Rutte en is hij weer een zwevende kiezer geworden. Ook Wilfred Genee gaat er met gestrekt been in door te stellen dat de VVD-kiezer in de maling is genomen door de partij. Derksen blijft duidelijk: "Jullie hebben hele andere dingen afgesproken dan dat er gebeurd is. [...] Het is één grote chaos, het loopt volledig uit de hand."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's