Luchtvaartjournalist Doron Sajet over vertrek Dick Benschop: "Hij was te optimistisch"

Luchtvaartjournalist Doron Sajet over vertrek Dick Benschop: "Hij was te optimistisch"

Donderdag 15 september 2022 om 19:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Dick Benschop vertrekt als bestuursvoorzitter van Schiphol. Hij heeft woensdagavond bij de raad van commissarissen zijn functie als president-directeur en CEO van Royal Schiphol Group ter beschikking gesteld. Luchtvaartverslaggever Doron Sajet vertelt in Khalid & Sophie over het vertrek van Benschop.

Tekst gaat verder onder de video.

Luchtvaartjournalist <em>Doron Sajet</em> over vertrek <em>Dick Benschop</em>: &quot;Hij was te optimistisch&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Dick Benschop vertrekt als bestuursvoorzitter van Schiphol. Hij heeft woensdagavond bij de raad van commissarissen zijn functie als president-directeur en CEO van Royal Schiphol Group ter beschikking gesteld. Luchtvaartverslaggever Doron Sajet vertelt in Khalid & Sophie over het vertrek van Benschop. Tekst gaat verder onder de video. Dick BenschopDe afgelopen maanden was er veel kritiek op de luchthaven omdat passagiers te maken kregen met lange rijen en uitvallende vluchten. Dat begon in het voorjaar aan het begin van de meivakantie. Volgens Doron Sajet is Benschop 'te optimistisch' geweest. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Luchtvaartjournalist Doron Sajet over vertrek Dick Benschop: "Hij was te optimistisch"

Dick Benschop
De afgelopen maanden was er veel kritiek op de luchthaven omdat passagiers te maken kregen met lange rijen en uitvallende vluchten. Dat begon in het voorjaar aan het begin van de meivakantie. Volgens Doron Sajet is Benschop 'te optimistisch' geweest.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's