René van der Gijp maakt Eva Jinek opnieuw belachelijk om panfluiter aan tafel

René van der Gijp maakt Eva Jinek opnieuw belachelijk om panfluiter aan tafel

Vrijdag 16 september 2022 om 08:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> maakt Eva Jinek opnieuw belachelijk om <em>panfluiter</em> aan tafel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Eva Jinek scoorde bij de publieke omroep topcijfers dankzij haar journalistieke en inhoudelijke programma. Daar lijkt de laatste tijd weinig meer van over bij RTL, want woensdagavond schoof er zelfs een panfluiter aan... Dat is uiteraard ook René van der Gijp niet ontgaan. Hij stelt dat er in totaal drie panfluiters in Nederland zijn, waarvan er twee doof zijn. De ander was te gast bij Jinek - en die mocht uiteraard ook even optreden. Dan kan Van der Gijp zich niet meer inhouden: "Het was niet om aan te horen!" Ook Johan Derksen en Wilfred Genee zijn verbijsterd. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Eva Jinek scoorde bij de publieke omroep topcijfers dankzij haar journalistieke en inhoudelijke programma. Daar lijkt de laatste tijd weinig meer van over bij RTL, want woensdagavond schoof er zelfs een panfluiter aan... Dat is uiteraard ook René van der Gijp niet ontgaan. Hij stelt dat er in totaal drie panfluiters in Nederland zijn, waarvan er twee doof zijn. De ander was te gast bij Jinek - en die mocht uiteraard ook even optreden. Dan kan Van der Gijp zich niet meer inhouden: "Het was niet om aan te horen!" Ook Johan Derksen en Wilfred Genee zijn verbijsterd.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's