Beste Zangers gemist? Jaap Reesema schrijft en zingt 'Compleet' voor Sarita

Beste Zangers gemist? Jaap Reesema schrijft en zingt 'Compleet' voor Sarita

Donderdag 15 september 2022 om 22:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Jaap Reesema kiest ervoor om een nummer te zingen, dat Sarita een beetje terug brengt naar Brazilië. Speciaal voor Sarita en haar moeder heeft Jaap het nummer 'Compleet' geschreven, omdat ze allebei anders zijn en toch bij elkaar horen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Jaap Reesema</em> schrijft en zingt 'Compleet' voor <em>Sarita</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Jaap Reesema kiest ervoor om een nummer te zingen, dat Sarita een beetje terug brengt naar Brazilië. Speciaal voor Sarita en haar moeder heeft Jaap het nummer 'Compleet' geschreven, omdat ze allebei anders zijn en toch bij elkaar horen. Tekst gaat verder onder de video. Emotionele uitzendingIn de zesde aflevering van Beste Zangers werd de 25-jarige Sarita toegezongen. De uitzending was extra emotioneel omdat de vriend van Sarita afgelopen juni om het leven komt bij een schietpartij. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Jaap Reesema schrijft en zingt 'Compleet' voor Sarita

Emotionele uitzending
In de zesde aflevering van Beste Zangers werd de 25-jarige Sarita toegezongen. De uitzending was extra emotioneel omdat de vriend van Sarita afgelopen juni om het leven komt bij een schietpartij.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's