Bekijk betoverende versie Nu wij niet meer praten van Sarita Lorena (Beste Zangers)

Bekijk betoverende versie Nu wij niet meer praten van Sarita Lorena (Beste Zangers)

Vrijdag 9 september 2022 om 09:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Op donderdag 8 september stond zanger Jaap Reesema centraal en zangeres Sarita Lorena koos ervoor om het nummer ‘Nu wij niet meer praten’ te zingen in het Nederlands met wederom een vleugje Portugees erdoorheen. Bekijk haar betoverende optreden hieronder.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk betoverende versie <em>Nu wij niet meer praten</em> van Sarita Lorena (<em>Beste Zangers</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Op donderdag 8 september stond zanger Jaap Reesema centraal en zangeres Sarita Lorena koos ervoor om het nummer ‘Nu wij niet meer praten’ te zingen in het Nederlands met wederom een vleugje Portugees erdoorheen. Bekijk haar betoverende optreden hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Jaap Reesema blaast iedereen omver tijdens saxofoon-concert Bekijk deze video » Jan Smit uit kritiek op 'simpele' outfit Claudia de Breij: "Dit is niet voor tv toch?" (Beste Zangers) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk betoverende versie Nu wij niet meer praten van Sarita Lorena (Beste Zangers)

Actuele video's

Meer actuele video's