Johan Derksen maakt Rob Jetten belachelijk: "Papegaai in mooi pak die voorlichter napraat"

Johan Derksen maakt Rob Jetten belachelijk: "Papegaai in mooi pak die voorlichter napraat"

Vrijdag 16 september 2022 om 08:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johan Derksen maakt <em>Rob Jetten</em> belachelijk: &quot;Papegaai in mooi pak die voorlichter napraat&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Donderdagavond werd de puinhoop die Nederland momenteel is opnieuw aangestipt in Vandaag Inside. Dit keer had Johan Derksen zijn pijlen gericht op Rob Jetten én voorlichters van politici. Derksen had zelfs een rake imitatie in huis van een voorlichter. Ook vergelijkt hij Jetten met "een papegaai in een mooi pak", die precies zegt wat hij moet zeggen op vragen over het beleid van het kabinet: "Nee, Prinsjesdag!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Donderdagavond werd de puinhoop die Nederland momenteel is opnieuw aangestipt in Vandaag Inside. Dit keer had Johan Derksen zijn pijlen gericht op Rob Jetten én voorlichters van politici. Derksen had zelfs een rake imitatie in huis van een voorlichter. Ook vergelijkt hij Jetten met "een papegaai in een mooi pak", die precies zegt wat hij moet zeggen op vragen over het beleid van het kabinet: "Nee, Prinsjesdag!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's