Arjen Lubach snapt dichte kist Elizabeth II: "Anders binnen twee dagen opeten"

Arjen Lubach snapt dichte kist Elizabeth II: "Anders binnen twee dagen opeten"

Vrijdag 16 september 2022 om 09:16

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> snapt dichte kist <em>Elizabeth II</em>: &quot;Anders binnen twee dagen opeten&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach kon ook donderdag niet voorbijgaan aan de massale belangstelling voor Queen Elizabeth II. Er staan kilometerslange rijen om de overleden koningin van het Verenigd Koninkrijk een laatste groet te brengen. Overigens wordt de kist van Elizabeth dicht gehouden, en dat snapt Lubach wel: "Anders moet je het binnen twee dagen opeten..." Minder begrip heeft de presentator voor de vele bewakers bij de kist van de overleden Queen. "Zijn ze bang dat ze wegloopt?" Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach snapt dichte kist Elizabeth II: "Anders binnen twee dagen opeten"

Arjen Lubach kon ook donderdag niet voorbijgaan aan de massale belangstelling voor Queen Elizabeth II. Er staan kilometerslange rijen om de overleden koningin van het Verenigd Koninkrijk een laatste groet te brengen. Overigens wordt de kist van Elizabeth dicht gehouden, en dat snapt Lubach wel: "Anders moet je het binnen twee dagen opeten..." Minder begrip heeft de presentator voor de vele bewakers bij de kist van de overleden Queen. "Zijn ze bang dat ze wegloopt?"

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's