Lisa Ostermann in Dit Was Het Nieuws: "Mijn vriend was mijn eerste Tinder-date"

Lisa Ostermann in Dit Was Het Nieuws: "Mijn vriend was mijn eerste Tinder-date"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 15 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

Lisa Ostermann in <em>Dit Was Het Nieuws</em>: &quot;Mijn vriend was mijn eerste Tinder-date&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 15 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. In Dit Was Het Nieuws ging het deze week weer over van alles en nog wat en Lisa Ostermann en Gregory Sedoc waren te gast. Het onderwerp 'Tinder' kwam ook voorbij en Lisa biecht op dat ze haar vriend heeft leren kennen via deze datingsapp: "Mijn vriend was mijn allereerste Tinder-date. Wij zijn gewoon reclame voor Tinder. Of ik ben gewoon ziek makkelijk", zegt Lisa lachend. Bekijk het fragment hierboven. Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Britt Dekker in Dit Was Het Nieuws: "Ik heb geen kanker over voor een Talpa programma" Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? Britt Dekker heeft een hekel aan uitgaan Bekijk deze video »
TV :
Lisa Ostermann in Dit Was Het Nieuws: "Mijn vriend was mijn eerste Tinder-date"

In Dit Was Het Nieuws ging het deze week weer over van alles en nog wat en Lisa Ostermann en Gregory Sedoc waren te gast. Het onderwerp 'Tinder' kwam ook voorbij en Lisa biecht op dat ze haar vriend heeft leren kennen via deze datingsapp: "Mijn vriend was mijn allereerste Tinder-date. Wij zijn gewoon reclame voor Tinder. Of ik ben gewoon ziek makkelijk", zegt Lisa lachend. Bekijk het fragment hierboven.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's