Trotse Gregory Sedoc in Dit Was Het Nieuws: "Ik heb koningin Máxima gekust"

Trotse Gregory Sedoc in Dit Was Het Nieuws: "Ik heb koningin Máxima gekust"

Vrijdag 16 september 2022 om 10:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 15 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

Trotse <em>Gregory Sedoc</em> in <em>Dit Was Het Nieuws</em>: &quot;Ik heb koningin Máxima gekust&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 15 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. In Dit Was Het Nieuws ging het deze week over het koningshuis vanwege het overlijden van Queen Elizabeth. Lisa Ostermann en Gregory Sedoc waren te gast en Sedoc vertelt dat hij het Nederlandse koningspaar meerdere keren heeft ontmoet. Hij heeft zelfs met koningin Máxima gekust. Bekijk het fragment met Lisa en Gregory hierboven. Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Britt Dekker in Dit Was Het Nieuws: "Ik heb geen kanker over voor een Talpa programma" Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? Britt Dekker heeft een hekel aan uitgaan Bekijk deze video »
TV :
Trotse Gregory Sedoc in Dit Was Het Nieuws: "Ik heb koningin Máxima gekust"

In Dit Was Het Nieuws ging het deze week over het koningshuis vanwege het overlijden van Queen Elizabeth. Lisa Ostermann en Gregory Sedoc waren te gast en Sedoc vertelt dat hij het Nederlandse koningspaar meerdere keren heeft ontmoet. Hij heeft zelfs met koningin Máxima gekust. Bekijk het fragment met Lisa en Gregory hierboven.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's