Queen Elizabeth als Crazy Frog in Dit Was Het Nieuws (video)

Queen Elizabeth als Crazy Frog in Dit Was Het Nieuws (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 15 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

Queen Elizabeth als Crazy Frog in <em>Dit Was Het Nieuws</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 15 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. In Dit Was Het Nieuws ging het deze week over het koningshuis vanwege het overlijden van Queen Elizabeth. In de vragenronde over de queen zien we Queen Elizabeth als Crazy Frog. Bekijk deze beelden in de video hierboven. Lisa Ostermann en Gregory Sedoc waren deze week te gast. Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Britt Dekker in Dit Was Het Nieuws: "Ik heb geen kanker over voor een Talpa programma" Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? Britt Dekker heeft een hekel aan uitgaan Bekijk deze video »
TV :
Queen Elizabeth als Crazy Frog in Dit Was Het Nieuws (video)

In Dit Was Het Nieuws ging het deze week over het koningshuis vanwege het overlijden van Queen Elizabeth. In de vragenronde over de queen zien we Queen Elizabeth als Crazy Frog. Bekijk deze beelden in de video hierboven. Lisa Ostermann en Gregory Sedoc waren deze week te gast.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's