Op1 gemist? Ministerie VWS was op de hoogte van winst Sywert van Lienden

Op1 gemist? Ministerie VWS was op de hoogte van winst Sywert van Lienden

Vrijdag 16 september 2022 om 23:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het langverwachte onderzoek naar de mondkapjesdeal tussen de overheid en het bedrijf van Sywert van Lienden is vandaag openbaar gemaakt. Parlementair journalist Frank Hendrickx vertelt in Op1 over de bevindingen van het onderzoek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Ministerie VWS</em> was op de hoogte van winst <em>Sywert van Lienden</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het langverwachte onderzoek naar de mondkapjesdeal tussen de overheid en het bedrijf van Sywert van Lienden is vandaag openbaar gemaakt. Parlementair journalist Frank Hendrickx vertelt in Op1 over de bevindingen van het onderzoek. Tekst gaat verder onder de video. Veelbesproken mondkapjesdealOp het moment dat de veelbesproken mondkapjesdeal met Sywert van Lienden en zijn zakenpartners werd gesloten, wist het ministerie van Volksgezondheid dat er winst gemaakt zou worden. "Het is dubieus dat De Jonge zei dat hij niet bij de deal betrokken was", aldus parlementair journalist Frank Hendrickx. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Ministerie VWS was op de hoogte van winst Sywert van Lienden

Veelbesproken mondkapjesdeal
Op het moment dat de veelbesproken mondkapjesdeal met Sywert van Lienden en zijn zakenpartners werd gesloten, wist het ministerie van Volksgezondheid dat er winst gemaakt zou worden. "Het is dubieus dat De Jonge zei dat hij niet bij de deal betrokken was", aldus parlementair journalist Frank Hendrickx.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's