Holland's Got Talent gemist? Zangtrio DURF maakt indruk op juryleden

Holland's Got Talent gemist? Zangtrio DURF maakt indruk op juryleden

Vrijdag 16 september 2022 om 23:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? Zangtrio <em>DURF</em> maakt indruk op juryleden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Niet een, niet twee, maar drie meiden betreden het podium bij Holland's Got Talent. Samen vormen de het driestemmige DURF. De meiden zingen begonnen bij een koor, maar hebben de switch gemaakt naar een zangtrio. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? Zangtrio DURF maakt indruk op juryleden

Niet een, niet twee, maar drie meiden betreden het podium bij Holland's Got Talent. Samen vormen de het driestemmige DURF. De meiden zingen begonnen bij een koor, maar hebben de switch gemaakt naar een zangtrio.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's