Video: 20-jarige man overleden na steekincident in centrum Nijmegen

Video: 20-jarige man overleden na steekincident in centrum Nijmegen

Zaterdag 17 september 2022 om 19:18

Video: 20-jarige man <em>overleden</em> na steekincident in centrum <em>Nijmegen</em> Bij een steekincident in het centrum van Nijmegen is vanmiddag een 20-jarige man zo ernstig gewond geraakt dat hij is overleden. De vermoedelijke dader sloeg na het incident op de vlucht, maar meldde zich later op het politiebureau. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: man in hoofd gestoken in Apeldoorn, auto besmeurd met bloed (video) Bekijk deze video » Video: ruzie tussen kinderen ontaardt in steekpartij tussen vaders in Renkum Bekijk deze video »
Misdaad :

Bij een steekincident in het centrum van Nijmegen is vanmiddag een 20-jarige man zo ernstig gewond geraakt dat hij is overleden. De vermoedelijke dader sloeg na het incident op de vlucht, maar meldde zich later op het politiebureau.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's