Video: ruzie tussen kinderen ontaardt in steekpartij tussen vaders in Renkum

Video: ruzie tussen kinderen ontaardt in steekpartij tussen vaders in Renkum

Zondag 31 juli 2022 om 18:17

Video: ruzie tussen kinderen ontaardt in <em>steekpartij</em> tussen vaders in Renkum Een conflict tussen meerdere mannen in Renkum is geëindigd in een steekpartij, waarbij één man ernstig gewond raakte. De vermeende dader, een man van 40 uit Renkum, nam de benen maar werd later zaterdagavond aangehouden in Ede, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Publieksvriendelijke actie van boeren bij concert André Rieu valt in de smaak Bekijk deze video » Vriendin Klaas Otto mogelijk doelwit: opnieuw explosie bij woning in Den Bosch, (video) Bekijk deze video » Tweede explosie in Den Bosch schrikt buurtbewoners op: "Volgende keer een aanslag" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een conflict tussen meerdere mannen in Renkum is geëindigd in een steekpartij, waarbij één man ernstig gewond raakte. De vermeende dader, een man van 40 uit Renkum, nam de benen maar werd later zaterdagavond aangehouden in Ede, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's